klikeri-logo-g

LinkedIn i službeno pokrenuo označavanje fotografija i dodavanje videa u porukama

LinkedIn je u zadnje vrijeme dodao hrpu novih značajki, uključujući reakcije, live-streaming, čak i vlastite, inicijalne iteracije Stories-a.

Ovaj tjedan, i službeno su potvrdili dodavanje novih funkcionalnosti kao što je tagiranje fotografija i dodavanja videa u porukama.

Evo što su objavili:

Tagiranje fotki

Tagiranje fotki je na LinkedInu dostupno već neko vrijeme, a od ovog tjedna ta opcija napokon je dostupna svim korisnicima.

LinkedIn je pojasnio:

“Mislite da prepoznajete nekoga na fotografiji? Ili samo želite biti sigurni da vaš suradnik zna kada ste prenijeli neku zajedničku fotografiju? Sada, kada objavite fotografiju, možete označiti ljude na njoj. Svijet se čini manjim, a vaša zajednica malo povezanija kada ljudima dopustite da znaju tko je tko.”

Sve funkcionira isto onako kako smo navikli na drugim platformama.

Video u porukama

Da bi bili u skladu s trendovima, LinkedIn je dodao i novu opciju za snimanje ili dodavanje videoisječaka u porukama.

“Millions of members have posted videos and shared them with their connections or in groups: sharing ideas, experiences, or simply a view into their working life. Now you can do the same in messaging, too.”

Video izvrsno kotira na LinkedInu sudeći po statistikama. Naime, LinkedIn korisnici video dijele 20x više od bilo koje druge vrste posta. Mogućnost da video pošaljemo i preko poruke pruža nam dodatni način da se istaknemo.

Malo upozorenje: ako ste jedan od onih ljudi koji šalju generičke poruke novim kontaktima koje nikada niste zapravo upoznali, ili pokušavate dobiti “cold leadove”, nemojte slati generički i videa. Nemojte!

Premještanje gumba za poruke i postove

LinkedIn je unutar aplikacije također premjestio gumbe za poruke i postove kako bi im lakše pristupili u svakom trenutku.

“It’s now easier to post or message from anywhere in the mobile app. The post button has a new home in the bottom center of your screen, and the message button now lives in the top right corner.”

Ovi novi položaji botuna ili gumbova osigurat će korisnicima da brže komuniciraju, što bi moglo pospješiti aktivnosti unutar aplikacije. Naravno, i ovo je sve u skladu s trendovima koje su postavili Instagram, Snapchat, a od nedavno i Twitter.

Topic Listings

I na kraju, LinkedIn napominje da korisnici sada mogu pronaći sve grupe čiji su članovi i hashtagove koje slijede, na desnoj strani svog feeda na desktopu ili klikom na svoju sliku profila u gornjem lijevom uglu na mobitelu.

To će omogućiti korisnicima da bolje upravljaju obavijestima koje vide na platformi.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?