klikeri-logo-g

Naš prvi projekt za Google Non Profits

Zamislite što možete učiniti s oglašavanjem u vrijednosti od 10 000 dollara svaki mjesec!
Da, u pravu ste možete dosta toga napraviti 🙂

Izuzetno smo sretni što smo uspješno prijavili neprofitnu udrugu Klubu trudnica i roditelja Split na Google za Neprofitne organizacije i osigurali im besplatno oglašavanje na najvećoj internetskoj tražilici Google-u u vrijednosti od 10 000 američkih dolara svaki mjesec. S ovim novcem udruge mogu povećati broj donatora, volontera, polaznika radionica… Ukratko, mogu biti siguni da će njihova poruka doprijeti do što većeg broja zainteresiranih.

Neprofitna organizacija Klub trudnica educira buduće roditelje uz pomoć telefonske podrške, raznih radionica, predavanja o vježbanju u trudnoći, dojenju, brizi o novorođenčadi i svemu onome s čime se novi roditelji susreću. Također, Klub Trudnica je uključen u razne programe koji nastoje spriječiti elektroničko nasilje.

Uzevši u obzir sve navedeno nije ni čudo što smo oduševljeno pristali koristiti naše digitalne marketingške vještine u plemenitu svrhu širenja poruka Kluba Trudnica.
Premda proces prijave na Google za neprofitne organizacije zna biti zahtjevan i frustrirajući, bili smo uporni i odlučni da nas odobre i uspijeli smo u tome.

Odobrenje od Googla za neprofitne organizacije je značilo da smo konačno mogli započeti s našim oglašavanjem. U 15 dana oglašavanja (tekstualni oglasi) doveli smo 82,95 % (više od 3000) novih posjetitelja od toga više od 700 posjetitelja koji su se ponovo vraćali na stranicu Kluba trudnica. Ali, ono što je važnije „brojevi iz stvarnog svijeta“ – kako nam je potvrdila radnica u Klubu trudnica, njihovi telefoni jednostavno nisu prestajali zvoniti, a broj polaznika radionica neprestano raste.

Trebamo reći da osim oglašavanja Google nam je osigurao još nekoliko korisnih alata: Gsuite za neprofitne organizacije i YouTube za neprofitne organizacije. S Gsuite-om Klub trudnica dobiva 30 GB prostora za pohrane podaka po korisniku za korištenje u Gmail-a i Google Drive-a i neograničen broj e mail adresa na njihovoj domeni Klub Trudnica. Praktično, zar ne?

Promislite na koje bi sve načine mogli iskoristiti mjesečni iznos od 10 000 $ za oglašavanje. Kada ste to napravili, kontaktirajte nas i napravimo to zajedno! Dopustite nam da vam pomognemo dobiti te novce i promijenimo svijet zajedno.

Otvori chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?